Тийнейджър, който беше отвлечен преди 27 години и сега е

...
Тийнейджър, който беше отвлечен преди 27 години и сега е
Коментари Харесай

Смразяващата причина изчезнал тийнейджър, намерен жив 27 години по-късно само на 100 метра от дома си, не се обади за помощ

Тийнейджър, който беше похитен преди 27 години и в този момент е открит жив в мазето на съседа си, не се обади за помощ заради сърцераздирателна причина, стана ясно.

Жертвата, Омар Бин Омран, изчезна в Джелфа, Алжир, през 1997 година и фамилията му смяташе, че е бил погубен по време на Гражданската война в Алжир, която стартира в края на 1991 година и продължи до края на 2002 година Но Омар, в този момент на 45 години, в действителност е жив и беше избавен от мазето под покрития със сено под на съседа си през уикенда.

Неговият упрекнат грабител, 61-годишен мъж, който живее самичък, е задържан и е в полицейски арест, съгласно Главната прокуратура на Джелфа. Според локални отчети, Омар в никакъв случай не е викал за помощ през последните 27 години, защото е бил уверен, че похитителят му е направил магическо проклинание върху него.

Той сподели, че от време на време е виждал членове на фамилията си да минават през прозорец в дома на похитителя му, само че не е могъл да приказва или да ги извика, като че ли е бил обаян. Той също по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР