Ако сте като мен и сте дълбоко вкоренени в света

...
Ако сте като мен и сте дълбоко вкоренени в света
Коментари Харесай

Заслужава ли си типологията рекламата? Подложих го на тест

Ако сте като мен и сте надълбоко вкоренени в света на грижата за кожата, има възможност Typology към този момент да е привлякла вниманието ви. Този относително нов френски лейбъл за грижа за кожата и козметика провокира огромно неспокойствие онлайн със своята неустоима композиция от хармония, която като че ли безпроблемно съчетава първокласния минимализъм на Езоп с директната резултатност на The Ordinary.

От своята елегантна опаковка, почтена за Instagram, до деликатно подбраната продуктова гама, Typology излъчва лъчение на изисканост и прелест, което е мъчно за занемаряване. Това е тип марка, която ви кара да желаете гордо да показвате нейните артикули на суетата си, освен поради техните евентуални изгоди за грижа за кожата, само че и като доказателство за вашия явно безукорен усет.

Но, както всеки придирчив запалянко в грижата за кожата знае, в един артикул постоянно има повече от това, което наподобява на пръв взор. Така че, с цел да дефинира дали Typology в действителност си заслужава ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР