След като бяха избрани съдебните заседатели, адвокатите на холивудската звезда

...
След като бяха избрани съдебните заседатели, адвокатите на холивудската звезда
Коментари Харесай

Продължава делото Джони Деп - Амбър Хърд

След като бяха определени правосъдните заседатели, юристите на холивудската звезда Джони Деп изложиха позицията му по делото за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд в съд във Феърфакс, щата Вирджиния, заяви Ройтерс.

Деп заведе делото през 2018 година с иск за 50 милиона щатски $. Той твърди, че Хърд го е наклеветила, като се показа в публикация във в. "Вашингтон пост " за жертва на домашно принуждение . В публикацията не се загатва името на Деп, само че юристът му Бенджамин Чу сподели пред правосъдните заседатели, че е ясно кого е имала поради - холивудската суперзвезда.

Чу посочи, че тя " лъжливо и незаслужено е показала господин Деп като изверг - мъж, който би протегнал ръка на жена. "

Адвокатът на Амбър Хърд - Бен Ротенборн, съобщи, че Деп се пробва да заблуди и да отклони вниманието на правосъдните заседатели с "безумни тайни теории " и подсети за свободата на словото.

Съдебният развой в Съединени американски щати е по-малко от две години откакто Деп загуби дело за клюка против английския таблоид "Сън " , който го назова "бияч на съпруги ". Според съда в Лондон той неведнъж е нападал Хърд и я е предиздвикал да се опасява за живота си.

The attorney for told the jury that no one in 5 decades had accused the actor of being abusive of any kind to a woman until ex-wife.
— Law&Crime Network (@LawCrimeNetwork)
Деп желае правосъдните заседатели да открият, че Хърд умишлено е направила погрешни изказвания .

От своя страна Хърд твърди, че е споделила истината, и че не може да носи отговорност , тъй като публикацията ѝ от 2018 година за домашното принуждение се е отнасяла до въпрос от публичен интерес.

"Вашингтон пост " не е страна по делото.

Деп и Хърд се срещат по време на фотосите на "Дневникът на едно пиянде " през 2011 година и подписват брак четири години по-късно. Хърд упрекна Деп в домашно принуждение, откакто подаде молба за бракоразвод през 2016 година

Depp opening: There's no dispute that soon after Depp ended things with Heard and left the apartment.....she knew he was leaving to go on tour and she walked in to court to obtain a restraining order. Depp/lawyere had no opportunity to be heard.
— Cathy Russon (@cathyrusson)
Хърд е известна с функциите си в "Аквамен " и "Лигата на справедливостта. " Тя е предявила личен иск за клюка против Деп с изказванието, че той я е опозорил, като я е нарекъл лъжкиня.

Решението по насрещния иск на Хърд ще бъде взето в границите на правосъдния развой, който може да продължи шест седмици. Хърд желае 100 млн. $ обезщетение от Деп.

След решението по делото за клюка в Лондон от ноември 2020 година , Деп беше сменен с датския артист Мадс Микелсен в третия филм от поредицата "Фантастични животни ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР