След като бившият й Благой Георгиев разводни със снимки на

...
След като бившият й Благой Георгиев разводни със снимки на
Коментари Харесай

След Благо и Златка се престраши да покаже гаджето! Карен Хачатрян кара кола за 150 000 лв.

След като някогашният й Благой Георгиев разводни със фотоси на младото си гадже Полина Спасова, Златка Райкова също не остана по-назад и побърза да открехне завесата на новата си връзка.

От почивката си в Дубай тя не стопира да пуска фотоси с новия си – някогашния тенисист Карен Хачатрян . 27-годишното младо агънце я води по скъпо хотели и по всичко проличава, че може да си разреши да носи плеймейтката на ръце. Само първокласният Mercedes-Benz AMG класа, който кара, е оценен на над 150 000 лв., като има всички екстри. И с цел да се знае, че колата не е на някой инцидентен, Карен си е купил регистрационни номера с първата писмен знак от името си, повторена 6 пъти – KKKKKK.

Луксозният Мерцедес на Карен
Снимка: Инстаграм

Златка първо пусна фотография на тузарското возило с натоварените им куфари за странствуване, а след това се похвали и от 5-звездния хотел, в който са отседнали. Тя тагна Карен по този начин, че всички да схванат с кого е на екзотичното местенце, като самият състезател също разгласява няколко фотоси от комплекса.

За връзката на Златка и арменеца се говореше с половин уста от близо месец насам. Райкова обаче като че ли не смееше да удостовери слуховете, до момента в който бащата на детето й Благо не направи първата крачка в осветляването на връзката си с 25-годишната Полина.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР