След като бившата половинка на Хариет Робсън обвини футболиста в

...
След като бившата половинка на Хариет Робсън обвини футболиста в
Коментари Харесай

Звезда на Манчестър Юнайтед опита да изнасили гаджето си?

След като някогашната половинка на Хариет Робсън упрекна футболиста в принуждение, изтече аудиозапис, на който футболистът я принуждава да вършат секс. Записът изтече в профила на Хариет и въпреки да беше заличен, бързо се популяризира в интернет.
" Хариет, ти би трябвало да си вдигнеш краката. Защо не искаш да си вдигнеш проклетите крайници? Не ме интересува, че не искаш секс с мен, чуваш ли? Млъкни! Не ми пука, че не искаш да вършим секс! Аз те попитах вежливо, а ти не искаш. Какво още искаш да направя? Бутни ме още един път? Ще забележим какво ще стане с теб ", се чува от записа.
Аудиото е датирано от 21 октомври 2021 година Двамата се бяха разделили за 8 месеца, само че се събраха още веднъж през октомври 2020 година За последните две години това не е първият скандал с младия футболист - той закъсняваше за тренировки и заради тази причина беше изключван от групата за мачове от Висшата лига и Шампионска лига.
През 2020 г.Мейсън и Фил Фодън бяха отстранени от националния тим, откакто преди мача с Исландия се бяха забавлявали с девойки в хотела. По време на противоепидемичните ограничения футболистът неведнъж устройваше купони в дома си, за което беше порицаван и от клуба, и от медиите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР