След като Биляниш обяви, че спира с музиката, поп-фолкът бе

...
След като Биляниш обяви, че спира с музиката, поп-фолкът бе
Коментари Харесай

Краят дойде! И Теди Александрова сменя професията

След като Биляниш разгласи, че стопира с музиката, поп-фолкът бе белязан с нова сходна вест. Теди Александрова също сменя специалността. Това разгласи самата тя в Instagram, като от известието ѝ стана ясно, че ще сбъдне едвам своя фантазия - става продуцент. 

За пътя до сбъднатата фантазия Теди Александрова даже е дала обещание къс филм, в която да опише повече, като в него ще са включени и изявленията с сътрудници по тематиката. 

Виж още: Опасна непосредственост в гората: Грешната Андреа и Ники от Hell’s Kitchen с парещ пикник 

Теди Александрова дава обещание да е непоколебим, само че обективен продуцент и да прави нови части с всеки реализатор постоянно. " За мен това е оригиналност, само че имам рутината, гения и сърцето да дам всичко от себе си! Всичко ще се прави с душа и това е най-важното ", написа певицата-продуцент.

2022 година е много динамична за Теди Александрова. Преди месеци се случи по този начин шумния скандал с Емрах, който ангажира общественото внимание с тематики като ходжи, вълшебства, опиати, коли и впрочем битовизми. 

Виж още: Андреа сподели ВСИЧКО: Певицата изкачи връх и смъкна бельото 

От последвалите сторита на Теди Александрова излиза наяве, че тя ще се занимава с млади реализатори - Бони Костадинова, Тина, Еви Аспарухов и други.

Изображение: https://www.instagram.com/tedialeksandrova_official_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР