След като беше преизбран за втори мандат, президентът на Полша

...
След като беше преизбран за втори мандат, президентът на Полша
Коментари Харесай

Президентът на Полша стана жертва на руските зевзеци

След като беше избран отново за втори мандат, президентът на Полша Анджей Дуда получи поздравления от генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш. Оказало се обаче, че е станал жертва на съветски шегобийци, заяви полското радио RFM, представено от ТАСС.
В реалност на Дуда позвънили Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус). Те се обадили на полския водач в понеделник и се показали за генералния секретар на Организация на обединените нации, като поздравили Дуда с успеха на изборите.
Двамата шегобийци попитали полския президент за епидемиологичната обстановка в страната и вероятните източници на ковид. Дуда дал отговор, че е „ допустимо това да е Украйна “. „ Защото у нас доста хора са от Украйна “, декларирал той, наблягайки, че случаите на заразяване не са доста и „ обстановката е под надзор “.
Мнимият Гутериш попитал президента за обстановката с паметниците на Червената войска, които през последните години се демонтират всеобщо в Полша. Дуда го „ уверил “, че Варшава „ не води война против паметниците “.
„ У нас има няколко случая, само че единствено няколко. Това не е огромен проблем “, обяснил той.
На въпрос дали Полша възнамерява да върне на Украйна Лвов, Дуда декларирал, че тази тематика „ не е предмет на политическа полемика в Полша “.
„ Такъв въпрос не се разисква. Нито една политическа мощ не разяснява това “, подчертал полският водач, представен от БГНЕС.
Полските специфични служби обясняват събитията към този диалог.
Това не е първа акция на двамата руснаци. Миналата година Владимир Кузнецов - Вован и Алексей Столяров - Лексус съумяха да съберат стабилен фокус на публично внимание, откакто в изявление за сръбския вестник " Политика " описаха по какъв начин съумели да заблудят някои емблематични политици от Европа и света. Те се похвалиха със ЗАПИС, че лъгали Заев да си каже искрено много неща.
За пръв път за тях се заприказва през 2016г., съветските публицисти, известни като " зевзеците " Вован и Лексус, съумяха да накарат украинската певица Джамала да признае, че песента ѝ нарушава разпоредбите на Евровизия и е замислена като провокация към Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР