След като бе размазан с мотора си в Чикаго през

...
След като бе размазан с мотора си в Чикаго през
Коментари Харесай

Джино бяга от правосъдието в САЩ - чакат го 18 месеца затвор, след като оцеля по чудо

След като бе размазан с мотора си в Чикаго през май 2016-а, плейбоят се зарече да съди шофьорката на джипа, който го отнесе измежду бял ден, за 1 млн. $ обезщетение. Оказва се обаче, че обстановката освен няма да разреши на Джино да се облажи, а таман в противен случай – той е застрашен да заплаща големи обезщетения и даже да изкара време зад решетките.

Експертизата на случая потвърдила, че Бианкалана е бръмчал с мощната си машина със скорост над 80 благи в час (около 130 км), освен това в градски условия. На всичкото от горната страна нашенецът нямал брошура за правоуправление на мотор с мощ на 500 кубика, какъвто бил яхнал по време на злополуката, написа "Таблоид ".

Застрахователите на другата участничка в мелето изровили всички тези неприятни обстоятелства и се оказало, че джино освен няма право да желае обезщетение, само че самият той би трябвало да заплати колата на дамата, а го заплашват и до 18 месеца затвор за „ опасност за публичния ред “. По тази причина Бианкалана скоропостижно се прибра у нас, до момента в който юристите му решат какво да вършат с проблема. По всяка възможност те ще се опитат да измъдрят извънсъдебно съглашение с шофьорката на джипа и брадърът ще би трябвало да се бръкне със солидна сума в зелената валута от порядъка на стотина хиляди $.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР