След като българският национал Илия Груев-младши попадна в трансферната листа

...
След като българският национал Илия Груев-младши попадна в трансферната листа
Коментари Харесай

Освен Илия Груев, Вердер може да продаде и национал на Германия

След като българският национал Илия Груев-младши попадна в трансферната листа на Вердер (Бремен), още един топ-играч желае да напусне тима. Става дума за голмайстора Никлас Фюлкруг, който самичък повдигна тематиката след отпадането в шампионата за Купата на Германия с 2:3 от третодивизионния Виктория (Кьолн) през вчерашния ден.

" Знам какво желая да направя и какво - не. Разбира се, щеше да бъде доста по-лесно, в случай че нещата се бяха развили по-бързо ", съобщи футболистът след края на мача, когато го попитаха дали бъдещето му е обвързвано с Вердер или не.

" И не постоянно мога самостоятелно да повлияя на избрани процеси. Има няколко страни в целия проблем и те би трябвало да бъдат щастливи и удовлетворени най-после, в последна сметка. До момента не е било тъкмо по този начин, както бих желал. Затова и не са ви дали някакво публично известие ", сподели загадъчно Фюлкруг пред публицистите. Но в нито един миг не даде и една дума индикация дали става дума за негов трансфер в различен клуб или пък приказва за възобновяване на договора.

Фюлкруг отхвърли да приказва по тематиката дали ранното отпадане за Купата на Германия му е повлияло на решението, само че акцентира, че съотборниците знаят доста добре къде се намира той.
 Илия Груев в пред огромен трансфер!
Илия Груев в пред огромен трансфер!

Поне по този начин настояват медиите в Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР