След като 58-годишната преследвачка на Дейвид Бекъм Шарън Бел започва

...
След като 58-годишната преследвачка на Дейвид Бекъм Шарън Бел започва
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм влезе в съда след любовна драма

След като 58-годишната преследвачка на Дейвид Бекъм Шарън Бел стартира да изпраща тревожни любовни писма и стартира да се появява в дома му, обезпокоеният футболист се обърна към съд във Англия, с цел да заведе дело заради обстоятелството, че се опасява за сигурността на фамилията си, защото като се изключи че не познава мистериозната жена, не е сигурен какво е намислила.

- Чудех се какво ще направи - написа Бекъм в изказването си, прочетено в съда.

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед е обект на маниячката сред юли и ноември предходната година и сподели пред Уестминстърския магистратски съд, че първо му е изпратила писма, а по-късно е пристигнала в домовете му в Оксфордшър и Западен Лондон, които той споделя със брачната половинка си Виктория Бекъм.

Бел изпратила писмо в дома на Бекъм в Оксфордшър на 5 юли предходната година, в което осведоми футболиста, че възнамерява да посети парцела няколко дни по-късно.

- Получих адреса ви от детективската организация, уповавам се, че нямаш нищо срещу. Имам усеща към теб, Дейвид. Виктория ми дължи пари, Дейвид, и както тя сподели, тя ограбва банковата ми сметка от години, което не е доста хубаво. Ще бъда признателна, в случай че тя не е у дома тогава - се споделя в едно от писмата.

Съдът също по този начин описа по какъв начин Бел е била много упорита, когато в последна сметка се е появила в парцела на 9 юли, само че си е тръгнала, когато защитата я е уверила, че е на неверен адрес.

Следващото писмо е изпратено на адреса на дома на Бекъм в Холанд Парк. Бел се появи там на 9 септември.

- Моля, бъдете там, тъй като другояче някой ще каже на медиите, че и двамата имате номерата на моите сметки. Това няма да наподобява доста добре, нали, като се има поради, че имате рицарско звание? Казахте, че в случай че първо ви пиша и съм невъоръжена (което ще бъда), мога да дойда за диалог и чай (Ърл Грей е обичаният ми чай). Много желая да приказвам с вас, тъй че, апелирам, мога ли да дойда да поговорим - се споделя в това писмо.

Също по този начин се загатва телевизионният водещ Ричард Медли и написа: „ Няма да те атакувам. Просто желая да приказвам с теб. Дължиш ми го, Дейвид. Твоят другар Том Круз ме разстрои, Дейвид. Той направи някои ужасни неща с мен. "

В третото писмо, изпратено през октомври, Бел написа: „ Обичам те, откогато бяхме деца. “

Бекъм означи, че в никакъв случай не е срещал Бел и изрази угриженост по отношение на ескалиращото й държание, което съгласно него става несигурно и непредвидимо.

- Усетих, че тонът в писмата ескалира и става все по-емоционален и застрашителен към мен и фамилията ми и това ме тормози. Писмата ставаха все по-пълни със закани, а дамата знаеше и къде пребивавам.

Между другото, Бел беше арестувана по Закона за психологичното здраве и наказана за гонене, само че не беше съдена за закононарушение заради здравното си положение. Съдията означи, че е наясно, че тя е направила незаконно действие и издаде заповед за задържането й.

Бел се яви в съда посредством видеовръзка, както изисква Законът за психологичното здраве. Съдията се базира на много ужасяващата мисъл за претършуване на адресите на Бекъм, както и на смразяващите думи, употребявани в нейните писма.

- Той стартира да се опасява за сигурността на фамилията си и се тормози какво може да направи госпожа Бел по-късно - заключи съдията по отношение на дейностите и на Бекъм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР