След изпратени множество доклади и оплаквания, TeamViewer изтеглиха последната (15.5.37)

...
След изпратени множество доклади и оплаквания, TeamViewer изтеглиха последната (15.5.37)
Коментари Харесай

TeamViewer изтегли проблемно обновление

След изпратени голям брой отчети и недоволства, TeamViewer изтеглиха последната (15.5.37) версия на известния програмен продукт за отдалечно свързване сред компютри. Softpedia и други предават, че при опит за свързване пред потребителите на програмата най-често се е показвало известие за неточност при свързването и несполучливо засвидетелствуване (Connection not established. Authentication Cancelled Error).

„ Версия 15.35.7 на разнообразни компютри с друга възраст, Windows версии и хардуер, отхвърля идващите свързвания, даже LAN връзките “, гласи известието на един от участниците в полемика във връзка проблемите във форума на програмата. Премахнах, инсталирах още веднъж и така нататък Опитах всичко, което можах да се сетя, само че тази машина не ми разрешава да се свържа към никоя от другите ми системи “, оплаква се различен.

В края на предходната седмица TeamViewer оповестиха, че са наясно с казуса. В сегашния миг уеб сайтът на програмата предлага за събаряне по-старата версия на софтуера – 15.35.5.0. Ползващите програмата би трябвало да деинсталират версия 15.5.37 и да конфигурират от уеб страницата тази по-стара версия. От компанията декларират, че работят по изясняване на обстановката.

„ Актуализираният файл беше изтеглен от обновленията, както от основния ни уебсайт, до момента в който разработчиците ни не престават да работят по въпроса. Засегнатите консуматори могат да смъкват версия 15.25.5 посредством формалната ни страница за събаряне “, цитират Softpedia представител на компанията, който не прецизира по кое време ще има нова версия на програмата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР