След изпълнението на микс с едни от най-култовите песни на

...
След изпълнението на микс с едни от най-култовите песни на
Коментари Харесай

Падна седмата маска в трети сезон на „Маскираният певец“

След осъществяването на микс с едни от най-култовите песни на именитата българска групировка Тоника Сухопътни войски и след оспорвания двубой с Прилепът, пристигна време Заекът да смъкна маската си. Зад един от обичаните герои в третия сезон на шоуто се криеше телевизионната водеща Мария Игнатова . Топ следователите Алекс Раева, AZIS, Марта Вачкова и Владо Пенев в един глас стреляха право в задачата с догатката си.

Никога през живота си не съм била толкоз секси . Много забавни неща ми се случиха, до момента в който бях в „ Маскираният артист “ – омъжих се, бях под карантина, пях „ Lambada ” измежду нощ в гора. Беше ми доста необичайно в костюма. В началото мислех, че ще падна, тъй като главата ми беше доста тежка и ме накланяше на всички места, само че се оправих. Много одобрявам костюма си “, показа Мария Игнатова секунди след свалянето на маската.

Осемте маски, които доближиха до осмия епизод на най-мистериозното шоу в ефира, влязоха в четири грандиозни борби. Заекът се изправи против Прилепът, Носорогът влезе в дуел с Перлата, Самураят се сблъска с Госпожицата, а за край Гъбарко премери сили с Камъкът. В края на всяко осъществяване маските посочваха подбрана от тях улика, с която да оказват помощ на звездните следователи в разгадаването на мистерията.

След първите две борби на феновете бе дадена опция да се разсеят от възхитителните музикални дуели, когато за едно осъществяване на сцената се качи Плашилото. Зад артистичната маска от втория сезон на „ Маскираният артист “ се криеше поп кралицата Мария Илиева , която бе част от звездния панел в първия сезон на мистериозното шоу.

„ Аз по този начин се постарах, не знам за какво толкоз бързо ме разпознаха. Всички от Панела са феноменални и имат страховит усет “, описа Мария Илиева за присъединяване си в шоуто. Тя не пропусна да се обърне и към сина си Александър с думите: „ Александър, Плашилото не е ужасно. Плашилото е мама! “. Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев съумяха да разпознаят певицата, а всички от Панела и водещите бяха възхитени от метода, по който Мария вдъхна живот на маската с осъществяването на “Bella Ciao ”.

Следващата седмица феновете ще станат очевидци на още впечатляващи музикални изненади в „ Маскираният артист “. Коя ще е осмата свалена маска? Кой против кого ще се изправи? Коя маска от предишен сезон ще се завърне за едно осъществяване? – феновете ще схванат идната събота (6 ноември) от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР