След изненадващото решение на принц Хари и Меган Маркъл да

...
След изненадващото решение на принц Хари и Меган Маркъл да
Коментари Харесай

Кралския двор под тревога

След изненадващото решение на принц Хари и Меган Маркъл да изоставен кралския двор, споделено на висок глас предходната седмица, в английския кралски двор настъпи изцяло разбираема блъсканица.

Херцогът и херцогинята на Съсекс не бяха предизвестили никого за желанията си, което разгневи всички, отпред с кралица Елизабет Втора. И до момента в който Меган небрежно стегна куфарите и се върна назад в Канада, където е дребният Арчи, на брачният партньор й му предстоят съществени диалози с татко му и баба му.

Днес, 13 януари, кралицата привиква незабавна среща на кралското семейство в имението си в Сандрингам, графство Норфолк. Очаква се на нея да участват принц Чарлз и принц Уилям, както и самият принц Хари. Съпругата му Меган пък евентуално ще се включи посредством видеоразговор.
 Снимка 452533

Основната тематика на незабавното събиране, което е казус в историята на кралския двор, ще е обсъждане на границите на независимостта , която херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че желаят.

Важни тематики са защитата, която двамата употребяват, както и бизнес начинанията, които възнамеряват. Финансовият аспект на раздялата е значим, само че сигурно ще се засегне и тематиката дали това е същинското предпочитание на Хари или той просто е преценява с настояванията на брачната половинка си.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин се усеща принц Уилям след решението им
Тежките думи на Уилям към Хари

Реакцията на херцога и херцогинята на Кеймбридж

Елизабет Втора е прекарала няколко дни в съвещания със своите съветници и всички се надяват да стигнат до най-разумното решение, както и страстите да не вземат връх над здравия разсъдък. А това, което всички желаят, е рецесията да откри своето решение час по-скоро , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР