След излизането си от къщата, Dee разкри подробности от формата,

...
След излизането си от къщата, Dee разкри подробности от формата,
Коментари Харесай

Dee: Мариела Нордел е по-противна от Луна

След излизането си от къщата, Dee разкри детайлности от формата, от който до неотдавна бе част, само че си потегли, откакто феновете го изгониха.

За Мариела Нордел мнението му е най-негативно. Техни общи познати са го предизвестили, че едрата дама не е прелестен човек и до момента в който съжителстваше с нея, рапърът се е убедил в това.

За Дебора описа, че не си спомня какво тъкмо са свършили, защото е имал участия преди старта на формата и не се е бил наспал добре. Сигурен е, че надали са щели да стигнат до крайности, защото тя не е неговият вид жена.

За Dee Луна е огромна циркаджийка и е изкарала отвън всевъзможни граници нервната му система, споделя той пред „ Шоу “. Заради нея е щял да си тръгне непринудено даже. Нарочно дразнела съквартирантите, а единствено Мама Жаба била по-противна от тогавашната турбо чалга хала.

Фаворити на Dee за спечелването на огромната премия са Фънки или Константин. „ Коцето е неповторим реализатор и човек, наложително ще създадем дует с него. Не мога да кажа една дума по негов адрес. Държа се почтено и на равнище. Когато усети, че някой е подправен, непосредствено му го споделя в очите “.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР