След изключително оспорвана надпревара ПП “ печели местните избори в

...
След изключително оспорвана надпревара ПП “ печели местните избори в
Коментари Харесай

Партията на Цветанов печели местните избори в село Ветрен дол

След извънредно оспорвана конкуренция Политическа партия „ “ печели локалните избори в село Ветрен дол. Димитър Христосков е новият - остарял кмет на Ветрен дол, оповестиха от пресцентъра на партията.

С 291 гласа Димитър Христосков печели кметската конкуренция против претендента на Политическа партия и Българска социалистическа партия Александър Андреев с 285, а претендентът за кмет на Политическа партия ГЕРБ Нина Георгиева не стигна до балотаж. победи статуквото.

Христосков е извънредно признателен на жителите на обитаемото място, че излязоха в неделния ден и отидоха до урните, с цел да упражнят правото си на глас и да го поддържат.

Ветрен дол има един демократично определен кмет, който ще продължи да работи за положителното на ветрендолци. Димитър Христосков ще надгради постигнатото досега през последните години като кмет на обитаемото място и ще се стреми жителите на селото да живеят почтено.

Председателят на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и регионалният координатор на партията за Пазарджик Атанас Шопов поздравяват Димитър Христосков с постигнатия резултат и благодарят на гласоподавателите за доверието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР