След изиграването на последния мач от серията за бронзовите медали

...
След изиграването на последния мач от серията за бронзовите медали
Коментари Харесай

Официално: Рилски обяви раздялата си с Людмил Хаджисотиров

След изиграването на последния мач от серията за бронзовите медали стана ясно, че след дългогодишно съдействие пътищата на Рилски състезател и Людмил Хаджисотиров се разделят, оповестиха от клуба на формалния си уебсайт.

Специалистът пристигна в Рилски състезател през лятото на 2012-а година като асистент на старши-треньора Росен Барчовски. В интервала от 2012 до 2016 година двамата реализират много триумфи, като несъмнено най-големият тогава е спечелването на Купата на България. Преди това, с този треньорски екип отпред, клубът играе край в Балканската лига, печели едно трето място в същия шампионат, както и две трети места в шампионата на България и три трети за Купата на страната.
 Людмил Хаджисотиров: Това беше последната ми година отпред на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров: Това беше последната ми година отпред на Рилски състезател
През 2016 година Людмил Хаджисотиров заменя Росен Барчовски на поста старши треньор в Рилски състезател.За всичките години с Людмил Хаджисотиров отпред клубът завоюва три Купи на България, две Суперкупи, игра два финала в шампионата и завоюва три пъти бронзовите медали в шампионата. Отделно тимът приключи веднъж трети в Балканската лига, игра няколко следващи сезона в шампионата ФИБА Къп, като веднъж съумя да премине и груповата фаза в конкуренцията.

" Ръководството на БК „ Рилски състезател “ благодари на Людмил Хаджисотиров за положителната взаимна работа през всичките тези години и му пожелава триумф в бъдещите инициативи ", пишат от Рилецо.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР