След изборите трябва да има правителство задължително, защото кризата, в

...
След изборите трябва да има правителство задължително, защото кризата, в
Коментари Харесай

Нинова: Задължително трябва да има правителство, кризата е ужасяваща

След изборите би трябвало да има държавно управление наложително, тъй като рецесията, в която влиза България, е ужасяваща. Ако Народното събрание се образува втората половина на ноември, ще имаме доста късо време за приемане на бюджета за 2022 година. Но никой не приказва по тази тематика, а това е проблем номер едно. Коментарът е на водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която бе посетител през днешния ден в утринния блок на Българска национална телевизия.

От думите й стана ясно, че Българска социалистическа партия към този момент прави проект за подготовка за бюджета за 2022-ра. Отсега настояваме да стартираме диалозите за бюджета. Ние призоваваме за диалози за понижаване на Данък добавена стойност за енергоносителите. Трябва да приказваме за помощите за слабите хора, акцентира Нинова. Предлагаме първите 100 дни малко по малко закони – дейности на държавното управление.

Ако повторим грешката от предните кабинети да губим време във образуване на комисии и диалози сред партиите, рискуваме да не можем да решим доста съществени въпроси, предизвести тя.

Ние не желаем предизборно съглашение с „ Продължаваме промяната”. След изборите, като забележим резултатите, сме подготвени с всеки да беседваме, посочи ръководителят на левицата. Тя дефинира като необичайно, че „ Продължаваме промяната “ подписват предизборно съглашение, без да са посочили стратегия. За какво го подписват? Само раздадоха постовете, разяснява още Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР