След интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра

...
След интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра
Коментари Харесай

Ето как кралица Елизабет планира да сложи край на враждата в семейството

След изявлението на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри се популяризират отзиви, че кралица Елизабет Втора поема персонално контрола върху изясняването на проблемите в фамилията.

Според източници на Daily Mail 94-годишният монарх се е уверил, че херцогът и херцогинята на Съсекс са разбрали изказването на Бъкингамския замък в отговор на телевизионната им поява преди то да бъде публикувано публично.

Тези дни се чака кралицата да организира телефонен диалог с двойката в опит за помиряване , настояват също източници на изданието.

Докато подхваща контакт с Меган и Хари, Елизабет Втора е издала публична заповед от най-високо равнище - да спре чиновниците на двореца да разискват обстановката обществено, надявайки се това да спре приключването на още информация от двореца , предава.

Говори се, че кралицата е настояла персонално за „ състрадателния “ звук на изказването си във вторник , в което се загатва внимателно, че „ спомените могат да се разграничават “. Тези думи заместват безапелационното отказване на оспорваните изказвания, за което други са упорствали, настояват източници.

„ Трудно е да се подцени какъв брой шокирани са всички от случилото се “, споделя източник на Daily Mail и добавя: „ Хората безусловно са разтърсени от случилото се, а някои чиновници биха желали да опровергаят обществено част от казаното за тях. “

„ Но кралицата е възприела доста обмислен, рационален метод. Тя води с образец. Това е въпрос, чието разрешаване зависи от нея и фамилията ѝ. “

Освен тъй като е отпред на монархията, Елизабет Втора управлява опита за възобновяване на връзките, защото е единственият член на кралското семейство, за който херцогът и херцогинята на Съсекс говореха ласкаво по време на диалога си с Опра Уинфри .

Принц Хари беше най-суров към татко си принц Чарлз и призна, че към момента има отчуждение сред него и брат му, принц Уилям.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР