След идването на Доналд Тръмп на власт, това се промени.

...
След идването на Доналд Тръмп на власт, това се промени.
Коментари Харесай

Апокалипсисът Е Надвиснал! Светът Е На Крачка От Ядрена Война! Путин Отсече: Край!

След идването на Доналд Тръмп на власт, това се промени. Амбициозният милиардер очевидно желае да бъде запомнен като популярен военачалник, само че преди дни едвам не въвлече целия свят в трета международна война. Руският му сътрудник постоянно е бил по-овладян в тези си дейности, само че очевидно и Путин е решил, че е по-добре да въоръжи страната си, до момента в който в това време играе на полето на дипломацията комплицирани политически игри.

Преди часове съветския държавен глава подписа нов закон, който анулира средноросночното съглашение със Съединени американски щати от интервала на Студената война, оповестява организация ТАСС.

През февруари тази година Владимир Путин разгласи, че ще приключи присъединяване на Русия в договорката за заледяване на нуклеарното въоръжаване подписана от Рейган и Горбачов през 1987 година. Действията му бяха в отговор на решението на Доналд Тръмп да се отдръпна от нуклеарното съглашение. Законът бе импортиран в долната камара на съветската Дума на 18 юни. На 26 бе утвърден и от горната камара и оповестен на формалния уебсайт на държавното управление. Законът гласи, че президента има право еднолично да взима решения за преустановяване и възобновяване на съглашението.

Какво следва?

Развалянето на договорката сред Съединени американски щати и Русия в световен проект визира всички страни, в това число и България. С Тръмп отпред на Америка и Ким Чен Ун в Пхенян, светът е изправен пред непредвидима опасност. Неслучайно Русия реши да се отдръпна от договорката, в опит да обезпечи личната си отбрана от две страни, написа разкрития.

Владимир Путин изтегли Русия от нуклеарния контракт със Съединени американски щати сн. Президент России

Спокойно можем да кажем, че конкуренцията в нуклеарното въоръжаване още веднъж стартира. Както и че бъдещето на планетата е сложено на карта и зависи от група много темпераментни персони.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР