След големия международен успех на „Зад затворените врати“, на 6

...
След големия международен успех на „Зад затворените врати“, на 6
Коментари Харесай

Авторката на бестселъра Зад затворените врати с нов роман

След огромния интернационален триумф на „ Зад затворените порти “, на 6 февруари излиза новата книга на Б. А. Парис – „ Срив “, с печата на издатебство „ Хермес “. Тя е напрегната психическа драма и е подобаваща за феновете на „ Момичето от влака “. Романът е разгласен за една от най-хубавите книги на 2017 година от „ Барнс и Ноубъл “ в категория трилъри.

Кас чества края на образователната година с сътрудниците си учители. Късно вечерта се развихря стихия и тя взема решение да се прибере по късия път през гората. Минава около спряла кола с включени фарове. Жената зад кормилото не наподобява уплашена, по тази причина Кас я подминава и не помни за нея. До идната заран, когато научава от новините, че в гората е открит трупът на млада жена. Кас изпитва скрупули, само че не смее да показа даже със брачна половинка си.

Та нали той я е предупреждавал стотици пъти да заобикаля рисковия горски път? Оттогава стартира да не помни какво ли не: къде е паркирала колата, кода на алармата, по какъв начин се пуска кафе машината. Дали не е напът да загуби разсъдъка си? Единственото, което по този начин и не съумява да не помни, е лицето на дамата в колата. Жената, която можеше да избави. И която й се коства неясно позната.

Чувството за виновност не й дава мира и е подсилвано от безмълвни телефонни позвънявания и чувството, че някой я следи. Кас осъзнава, че се намира на ръба на нервозен срив и се нуждае от помощ. Но на кого може да се довери, откакто към този момент не има вяра даже на себе си?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР