След години в ефира и в дома на всеки един

...
След години в ефира и в дома на всеки един
Коментари Харесай

Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България

След години в ефира и в дома на всеки един от нас тя потегли по нов път. Животът си през днешния ден дели сред Маями, Марбея и София. Но липсва ли й България и по какъв начин върви животът й, споделя Нана Гладуиш.

В студиото на " Събуди се “ Нана споделя, че през последните години й се наложило да пътува доста. " Не ми беше елементарно да се разделя с България. За феновете, които ни гледат, надали е известно, само че в действителност има нещо в малкия екран и в хората, които са се докоснали по прелестен метод до нея. Трудно е да се разделиш с медията, изключително с телевизионния екран. Но аз съм от хората, които изповядват философията, че човек би трябвало да знае по кое време да си тръгне. Да реши по кое време е време да предприеме нещо друго за самия себе си и да даде късмет на други хора и да има различност в ефира “, споделя Нана.

И добавя, че Маями в действителност е прелестно място. " През последните 10 години сме ходили доста там и дестинацията ми беше близка и позната. Имаме и другари и не съм отишла с чувството, че ходя на непознато място. Но където и да е човек, е значимо да е здрав и благополучен. Защото където и да си, в случай че си трагичен, е безсмислено да си там, и няма по какъв начин да се чувстваш добре. През последните 6 месеца аз претърпях и нещастия в фамилията си и мога да кажа, че този ми престой в Съединени американски щати не беше от най-хубавите. Въпреки хубостта на Маями, на времето и всичко, което този вселенски град може да предложи. Да стоиш в градината си и да си казваш: " Аз съм в Рая, само че се усещам трагичен. “ Но когато загубиш непосредствен, както аз изгубих сестра си Мартина, няма по какъв начин да си благополучен, без значение къде се намираш. “

Нана споделя, че й липсват другарствата в България, хората и лесния достъп до всичко. А също и европейския нрав. А от Маями й липсва времето и прелестния океан. " Но природа можеш да видиш на всички места. Аз съм отворен човек и желая да остана подобен. Затова не обичам изхвърляния – какъв брой било красиво тук или там. Навсякъде има красиви неща, само че човек би трябвало да има очи да ги види “, безапелационна е тя.

Наскоро дългогодишната водеща на " Съдебен спор “ отпразнува и своя 50-ти рожден ден със фамилията и другари. " На този стадий избирам да чествам рождените си дни в доста стеснен кръг. Аз се усещам неловко на рождените си дни, не обичам да ме поздравяват, нито да ми подаряват неща. Спомням си, че на 40-ия си рожден ден бях доста щастлива, тъй като се бях измъкнала от лапите на гибелта. Бях в сериозна обстановка тогава. Днес съм признателна, че мога да продължа да пребивавам. “

Вчера водещата беше посетител в епизод 1000 на " Съдебен спор “. " Очаквах, че ще ми е доста по-трудно да се върна в студиото и че ще преживея вътрешна драма и катарзис. Но съм приела откровено, че съм предала щафетата на Ромина. Имам щастието да не съм изгонена. И връщането ми в студиото ми донесе наслаждение. За 13 години в " Съдебен спор “ ми липсват хората, с които съм построила взаимоотношения. Преживяването в него е извънредно. В него виждаме същинските хора с техните откровени страсти, проблеми и прекарвания “, споделя Нана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР