След години слухове и спорадични спекулации за продължението на Гладиатор“,

...
След години слухове и спорадични спекулации за продължението на Гладиатор“,
Коментари Харесай

Ридли Скот обяви кога се захваща с Гладиатор 2! Преди това готви друг велик епос!

 След години клюки и спорадични спекулации за продължението на " Гладиатор “, Ридли Скот най-накрая е съумял да го вмести в графика си. Филмът надали ще излезе скоро по кината, преди този момент режисьорът счита да се заеме с " Kitbag “ за Наполеон, оповестява " Емпайър “, представено от " площад Славейков ".

На 83 години Скот е по-зает отвсякога – единствено през 2021 година режисьорът чака две министър председатели на историческия " Последният двубой “ (15 октомври в България) и дълго чакания " Къщата на Гучи “ с Адам Драйвър и Лейди Гага (световна премиера на 24 ноември).

След това фокусът на Скот се насочва към " Kitbag “ ( " Войнишка раница “), в който се наблюдава израстването на Наполеон до император. В основната роля е Хоакин Финикс, който и в " Гладиатор “ игра император. В актьорския състав е и Джоди Комър, с която Скот работи в " Последният двубой “.

" Онова, което ме вълнува при Наполеон е за какво се е нуждаел толкоз доста от брачната половинка си Жозефин?- разяснява Скот в новото издание на списанието " Емпайър “. Двамата са изпитвали потребност един от различен. Мисля, че успяхме да покажем каква е била повода. “

" Войнишка раница “, който се чака де излезе до края на 2023 година, несъмнено е упорит план, само че незабавно по-късно се задава продължението на " Гладиатор “.

" Вече се написа сюжетът на " Гладиатор 2 “ - споделя режисьорът. - Така че когато приключа с Наполеон, " Гладиатор “ ще бъде подготвен за фотоси. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР