След едноседмична почивка и последните зимни трансфери, италианското първенство се

...
След едноседмична почивка и последните зимни трансфери, италианското първенство се
Коментари Харесай

Бетано бонус за залози и прогноза за голямото дерби между Интер и Милан


След едноседмична отмора и последните зимни прехвърляния, италианското състезание се завръща по най-хубавия вероятен метод – с огромното дерби на Милано. Въпреки, че не се води най-големия мач в Италия, тези два тима имат най-вече почитатели в България. Букмейкъра Betano,пусна своята прогноза с коефициенти за мача, като даде опция и на новите играчи в платформата да употребяват преференциите си за залог с началния.

Битката за купата е жива

За втора поредна година, тези два отбора са в оспорвана борба за „ Скудетото “. През миналия сезон Интер счупи хегемонията на Ювентус, само че не би трябвало да забравяме, че Милан бе на първата позиция през по-голямата част от сезона. Наполи доминираше първата позиция при започване на този сезон, само че мощна серия на „ нерадзурите “ ги направи Бетано бг любимци за втора поредна година. Възпитаниците на Симоне Индзаги имат 4 чисти точки задатък на върха. Милан и Наполи са най-близките преследвачи с по 49 събрани пункта. До края на акцията остават още 15 мача, което значи, че борбата надалеч не е завършила.

Betano
бонус код ще ви даде опция да се възползвате и от голям брой дълготрайни прогнози за Серия А и другите огромни европейски лиги. Ако считате, че един от двата милански гранда ще се окаже краен победител в надпреварата, може да заложите при следните коефициенти – 1.22 за Интер и 12 за Милан.

Непобедимият Интер

В началото на акцията, „ синьо-черните “ трябваше да се аклиматизират към две основни промени – нов треньор и нов централен нападател. След неразбирателства с управлението, Конте реши да се тръгне, а Лукаку пожела да вземе втория си късмет да се потвърди с екипа на Челси. Въпреки това, Интер продължава да бъде най-постоянния отбор в Италия, а формата им е повече от впечатляваща. “Нерадзурите” не са губили в последните си 8 мача, в които натрупаха и 7 следващи победи (включително триумфите след продължения във финала за Суперкупата против Ювентус и мача за Купата против Емполи). Ако изключим и загубата от Реал Мадрид, която пристигна откакто Интер се бе класирал в елиминационната фаза на, серията може да бъде удължена с още 11 срещи. „ Нерадзурите “ позволиха по най-малко 1 гол в 4 от последните си 5 мача, само че във всеки от тях, нападението съумя да вкара повече от съперника. Единствения мач, в който Интер не съумя да се разпише бе нулевото тъждество против Аталанта. Дзеко и Лаутаро Мартинес образуваха продуктивно партньорство, а офанзивата на отбора обезпечи 19 гола в последните 8 мача.

Резултатите на Милан

Разликата на върха се отвори в последните два мача, в които „ росонерите “ взеха единствено една точка – равенството с Ювентус. Преди този мача, възпитаниците на се издъниха против Специа. Атаката на „ Червено-черните “ е много резултатна, само че отбраната изпитва усложнения – 10 позволени гола в последните 9 мача. В нахлуване обаче, нещата наподобяват много по-обнадеждаващи – 14 гола в последните 6 срещи.

Какво демонстрират Betano Бонус коефициентите?

Интер е постоянен любимец в мача. 1-цата се търгува при ставка 1.87. Равенството е оценено на 3.80, а триумф за Милан се търгува при коефициент 4.

Прогноза за мача

Интер е по-силният тим и разумно е корав любимец. Формата на Милан в офанзива обаче е много впечатляваща, заради което считаме, че и двата тима ще съумеят да се разпишат. Нашият съвет е да опитате
залог „ и двата тима да отбележат гол “, за който Бетано бг дава постоянния коефициент от 1.60. Двата отбора се разписаха в 4 от последните 6 мача на Милан. Същото важи е за 4 от последните 5 мача на Интер. Естествено, може да опитате и пазара „ над 2.5 гола в мача “, където ставката леко до 1.70.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР