След едномесечно спиране заради локдауна, въведен за борба с разпространението

...
След едномесечно спиране заради локдауна, въведен за борба с разпространението
Коментари Харесай

Заводите на Фолксваген“ в Китай постепенно възобновяват работа

След едномесечно прекъсване поради локдауна, въведен за битка с разпространяването на коронавирус пандемията в Чанчун, заводите на групата „ Фолксваген “ (Volkswagen Group) в североизточния китайски град последователно възобновиха производството, съобщи ДПА.

Говорител на компанията в Пекин заяви също така, че заводът на VW в Антин (в града провинция Шанхай) също обмисля дали би могъл да възобнови работа след спиране от две седмици и половина.

Най-мащабната коронавирусна вълна в Китай от началото на пандемията в страната преди над две години засегна изключително мощно провинция Цзилин и нейната столица Чанчун, както и метрополиса Шънян в Североизточен Китай и пристанищния град Шанхай.

Производството в трите завода на „ Фолксваген “ и китайския му сътрудник в взаимното сдружение в Чанчун стопираха работа на 14 март. Става дума за дружество на VW, едно на „ Ауди “ и един цех за елементи.

След три седмици спиране, предходната седмица Бе Ем Ве съумя да възобнови активността на най-голямото си дружество в света, завода в Шънян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР