След две седмици в пълна изолация красавиците в шоуто

...
След две седмици в пълна изолация красавиците в шоуто
Коментари Харесай

Общо гадже скара претендентки за „Мис България 2013”

След две седмици в цялостна изолираност хубавиците в шоуто „ ” стартират все по-ярко да демонстрират най-тъмните страни от характера си. Скандалите се трансформират в главен метод на диалог сред девойките, които не стопират да си вадят кирливите ризи.

Начало на вълната от диалози на висок звук дадоха двете гимнастички Вили и Ингрид. Те влязоха в най-красивото шоу като най-хубави приятелки. Един техен скандал обаче потвърждава, че връзките им напълно не са толкоз топли. Пред Звезделина двете описаха по какъв начин са делили освен спортните си упоритости, само че и гаджетата си. В последна сметка почтеният спомен от предишното им предизвика такова напрежение, че Ингрид избухна и съобщи, че повече няма да търпи нервностите на Вили. Екс-гаджето на мото първенеца Ангел Караньотов не спря да споделя историята за поделеното момче пред всички, като съгласно думите й Ингрид й е лишила приятеля. Ингрид от своя страна безмълвно гледаше какво се случва в хола на Замъка и демонстративно напусна женската компания, до момента в който Вили я гонеше да се изяснят.

Ингрид отхвърли и съобщи че не всичко може да се приказва пред камерите, а след това уединено с Франсин в двора на Замъка, показа и своята версия, съгласно която Вили й е набутала принудително въпросното момче. „ Приятелки сме единствено тъй като дойдохме на състезанието. Бяхме скарани и аз даже не й говорех ”, изпусна се Ингрид, а болшинството от претендентките за короната към този момент са уверени, че Вили завижда на Ингрид и в същото време я ревнува от контактите й с другите девойки в Замъка.

Този пожар от разногласия ще придобие още по-мащабни размери, откакто довечера, в лайф епизода на „ ” несъгласията ще се пренесат сред мъжките девойки в Двореца – Звезделина и Боряна. Какво им подпали фитилите и до къде стигнаха сексапилните брюнетки, водещите Кирил Ефремов и Жени Калканджиева, която ще замести титулярката Камелия, ще покажат на феновете на TV7.

В студиото ще стане в действителност горещо, тъй като Емел, Звезделина, Вили и Мелиса ще се борят да не бъдат изхвърлени от зрителския избор. Четирите ще получат много забавна задача и феновете ще видят по какъв начин претендентките ще се оправят с ролята на телевизионна водеща, кореспондент, състезателен коментатор и синоптик.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР