След две седмици Интерактив тенис събира най-добрите любители за 2020

...
След две седмици Интерактив тенис събира най-добрите любители за 2020
Коментари Харесай

Две седмици до Финалния тенис Мастърс на ИТЛ

След две седмици Интерактив тенис събира най-хубавите фенове за 2020 година на финалния си Мастърс. Bottega ITL Finals 2020 ще се организира от 5 до 12 декември в MG Tennis Club в София. Право на присъединяване в него имат първите осем в на лигата съгласно точките, събрани от конкуренциите в най-високата категория ITL 500. Засега са сигурни шест участници: Владислав Искренов, Валентин Бонев, Цветан Иванов, Ивайло Боджаков, Любен Попов и Марк Хаджижеков. Имената на последните двама в схемата ще станат ясни до две седмици, когато ще завърши 12 Вечерен шампионат за напреднали. Заявки за присъединяване в него дадоха топ фенове като Радо Владимиров, който се връща на корта, с цел да скапе проектите на част от амбициралите се за игра на финалите. В битката за място в шампионския шампионат се включва и Мартин Боршуков, а мачовете за призово класиране в 12 Night | MG Tennis Club ще са яростни.

Финалният Мастърс на Интерактив тенис се организира от 2015 година. Първият първенец е Никола Милев, а след него купата подвигнаха Едиз Батран, Радослав Владимиров и Любен Попов. През тази година шампионатът има главен спонсор – производителят на пенливи виновност Bottega SpA, който обезпечава специфична премия за спечелилия. Шампионът ще получи тридневна екскурзия за двама до маза Bottega в Северна Италия. Пътешествието включва посещаване на лозята и винарните на винопроизводителя, разходка във Венеция и Тревизо, и вечеря в обичаен италиански ресторант.

Официалните топки на Bottega ITL Finals 2020 са Tecnifibrе One-X, като също така за всички участници ще бъдат подсигурени дарове от марката. Турнирът се организира по модела на финалите на ATP в Лондон и ще бъде тестване както за душeвността, по този начин и за физиката на играчите. Форматът е 2 от 3 тайбрек сета, като полуфиналите и финалите ще се играят със арбитър на стол. Домакин на конкуренцията за втора поредна година е един от най-модерните тенис центрове на Балканите MG Tennis Club в парка „ Заимов “, а настилката е Green Set Comfort.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР