След две бурни връзки и още по-бурни раздели Златка Димитрова

...
След две бурни връзки и още по-бурни раздели Златка Димитрова
Коментари Харесай

Новият на Златка - 10 см. по-висок от нея и неусмихнат

След две бурни връзки и още по-бурни раздели Златка Димитрова си взе поука. Експлеймейтката настойчиво крие самоличността на новия мъж в живота си, само че най-малко се осмели да показа, че го има.

„ Винаги диря любовта, не мога да пребивавам без нея. Тя ми дава ужасно доста мощ, стимулира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам елементарно през сложни моменти. Тя е всичко за мен “, изяснява честите смени на половинките в живота си Злати.

Бургаската дива очевидно си е научила урока и този път не желае да признава, че лети на крилете на любовта. И още повече кой е избраникът й. Тя повдигна завесата, като разкри, че мъжът, с който дели едно ложе сега, е с 10 см по-висок от нея. На въпрос дали мъжът й има хубава усмивка, Злати дава отговор: „ Рядко я виждам, само че има, да! “.

Черната Златка има богат опит в дългите връзки. Малко откакто се роди синът й Миро от връзката й с предприемача Мирослав, тя реши, че не желае повече да си играят на щастливо семейство. Злати си взе детето и едвам няколко месеца след шумната си разлъка с Миро се снабди с нова огромна обич.

Връзката, която Златка обявява, беше с фитнес инструктора Кирил Танев. Той съумя освен да замае главата на моделката, само че и да извае тялото й. Двамата станаха супер известни в мрежата измежду почитателите на този тип спорт. Не след дълго и Кирил остана в предишното, а Златка по този начин и не разкри за какво му е била шута, написа „ България Днес “.

„ За мъжа до мен ще ви опиша в миг, в който съм сигyрна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот “, показа наскоро Златка Димитрова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР