След двата ареста и десетки схеми медузата“ Борислав Гуцанов от

...
След двата ареста и десетки схеми медузата“ Борислав Гуцанов от
Коментари Харесай

БСП-депутатът Борислав Гуцанов ли стои зад смъртта на „живата факла” Пламен Горанов?

След двата ареста и десетки схеми „ медузата “ Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия се измъква безнаказано и от две нещастия със починали хора. Червеният народен представител от Варна, прочут с това, че постоянно му се разминава, освен е прекарал месеци в ареста за стопански закононарушения с милиони левове вреди за страната, само че е съумял да се измъкне изсъхнал и от две нещастия, завършили със гибелта на млад мъж и млада жена, написа в нов сигнал до Narod.bg.
 Гуцана е остарял познайник на служители на реда и криминалисти
В началото на 2013 година морската столица се раздира от митинги, почнали поради високите цени на тока и комфортно пренасочени към кмета Кирил Йорданов.

В ранната заран на 20 февруари пред постройката на община Варна се самозапали българският фотограф, планинар и покровител за публични права Пламен Горанов. На 3 март на разсъмване той умира от изгарянията си във Военна болница. Това обезоръжава Кирил Йорданов и той подава оставка.

Това, което не се разяснява публично, само че се знае от публично ангажираните другари на Пламен Горанов е, че той е бил извънредно непосредствен със зам.-главния редактор на „ Народно дело “ и политически кореспондент. Изданието тогава и до през днешния ден е благосъстоятелност на Борислав Гуцанов.

Преди това Гуцата е претърпял втория си арест с лозунга „ От ареста ще изляза кмет на Варна “. Не става, само че фантазията му за градоначалник остава.

Пламен не е спал последната нощ в квартирата си, това е открито и от полицията. Според осведомени е бил с Веско (от „ Народно дело “ – бел. ред.), подвластен от опиати и рабски правилен на Гуцата.

Много е евентуално въпросният Веско да е внушил на Пламен да направи една проява пред общината, че сякаш се пали, което да обърне публичните настроения и неговият началник Гуцанов да седне в стола на Кирил Йорданов.

Имаме най-малко един очевидец, който твърди, че Веско и Пламен са вървели дружно от спирката против общината, пресекли са булеварда и са се качили на стълбите пред общината.

Реклама

Идеята била Пламен да заплаши, че ще се самозапали, а в случай че нещо стане, Веско да го покрие с одеялото, което носи и да изгаси огъня.

Пламен извършва своята част от ангажимента, само че Веско бяга, обричайки го на тежки изгаряния и гибел.

На мястото са открити и одеялото, и афиш с надпис: „ Оставка на Киро и всички общински съветници до 17 ч. на 20 февруари 2013 година “.

Пристигналите на място медици чуват „ живата факла ” Пламен Горанов да повтаря: „ Киро, Киро, през днешния ден трябваше да съм в Анталия… “ – ясно доказателство, че концепцията със самозапалването му е била вторично внушена и то е трябвало да бъде единствено опасност без осъществяване, описват хронологията от тези дни познати на починалия фотограф.

Според анализатори полицията въобще не се старае да откри причинно-следствената връзка и последователността на случилото се, както и да откри забърканите в нещастието.

Закъснялото известие от Районната прокуратура твърди, че Горанов се е самозапалил след скандал с защитата на общината. Месеци наред не се подхваща нищо по определяне на обективната истина.

Във Варна за никого не е загадка, че случилото се не е по волята на Пламен Горанов, а е провокирано и подкрепено с дейности и бездействия от трети лица.

Мълчанието на прокуратурата, която завършва следствието без пояснения, основава чувство, че е била под напън.

Само може да се гадае дали и какви сили е впрегнал Борислав Гуцанов, с цел да не се стигне до неговия служащ и да се откри дали той самият не му е заръчал да подтикне Пламен Горанов към самоубийствената проява.

Факт е обаче, че единствен от администрацията Гуцанов се оказва на мястото на нещастието при първите репортажи и даже отмъква плаката с желаната оставка на общинските съветници – един от които е той.

Очаквайте единствено в Narod.bg по какъв начин „ медузата ” Борислав Гуцанов се измъкна безнаказано по проблем за гибелта на млада жена
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР