След дуета им “Тясно”, родните музикални фенове не спират да

...
След дуета им “Тясно”, родните музикални фенове не спират да
Коментари Харесай

Азис съветва Папи Ханс: Продай дупето скъпо

След дуета им “Тясно”, родните музикални почитатели не стопират да си задават въпроса дали Азис и Папи Ханс не са освен това от дуетни половинки. Разбира се, двамата отхвърлиха всевъзможни клюки за фамилиарност между тях. Според близки до младия стихотворец Константин Трендафилов, фолк-дружката му е дала основни полови препоръки, които да го изстрелят на върха в кариерата.

"Азис непосредствено си сподели на Папи, че в случай че се заиграва със сексуалността си, ще има неведнъж по-голям триумф и продажби. "Продай дупето скъпо ", по този начин го учи Василка, която май е съумяла да му влезе под кожата ", настояват близки до двамата. Папи Ханс не е мой тип”, твърди другояче Азо, само че в случай че не ухажор, има желание да го играе най-малко наставник на надалеч по-младия артист. Азис и преди този момент е канил персони отвън чалгата да се включат в музикалните му планове. Актрисата Цветана Манева взе участие в клипа на песента му “Позна ли ме” преди 2 години и провокира пяна и плюнки измежду родната общественост от културтрегери.

“Хора, какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л?! Защо не можете да слушате песента, без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Нашата ария е гражданска война, откъдето и да я погледнеш. Не е нужно да я харесате, както и да ме питате какъв ухажор е той. Ами не знам, мамка му! За страдание, не знам!”, твърди още Костинбродския славей.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР