След , депутатите продължават с гласуване на текстове от Изборния

...
След , депутатите продължават с гласуване на текстове от Изборния
Коментари Харесай

Депутатите продължават с изборния маратон

След, депутатите не престават с гласоподаване на текстове от Изборния кодекс.

Вчера законотворците съумяха да затворят по-проблемните тематики. Стигна се и до напрежение и Демократична България и Политическа партия даже напуснаха пленарна зала. След промяна те се върнаха. В същото време пред Народното събрание се организира протест на жители, които не желаят връщането на хартиената бюлетина.
 Тома Биков не вижда по какъв начин изборите могат да бъдат фалшифицирани
Тома Биков не вижда по какъв начин изборите могат да бъдат фалшифицирани

Политическа партия показвали параноя поради недоумение на процесите

Централната изборна комисия (ЦИК), подпомагана от министъра на електронното ръководство,  ще предоставя достъп до изходния код и документите на електронната система за машинно гласоподаване, както и всички други софтуерни принадлежности, използвани в изборния развой, на лица, посочени от партиите и обединенията, получили над четири на 100 от действителните гласове на последните парламентарни избори. В това число влизат още въвеждане на данни и пресмятане на резултата. Това взеха решение също през вчерашния ден депутатите с част от признатите на второ четене текстове от Изборния кодекс.

" Възраждане " желае президентско несъгласие над изборната вакханалия

Костадинов: Този парламент няма воля и предпочитание да работи

Всяка от партиите и обединенията ще може да посочат не повече от три лица, които да имат достъп до изходния код и документи, предоставяна от ЦИК. Снощи спор имаше и за регион " Чужбина ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР