След дългогодишно очакване от страна на феновете и няколко пъти

...
След дългогодишно очакване от страна на феновете и няколко пъти
Коментари Харесай

Близо 20 хиляди души, една банда и брутално шоу в Пловдив

След дългогодишно очакване от страна на почитателите и няколко пъти анулиране на концерти в България, Американската ню метъл и груув тайфа най-сетне заби на Hills of Rock с стремително шоу. По стичане на разнообразни условия, гостуването на родна земя на носителите на Грами се отсрочва. Първо през 2006 за „ Monsters of Rock”, след това през 2011 за „ Sonisphere Bulgaria”, по-късно за “Hills of Rock 2020”. Най-накрая събитието се случи – излязоха като хедлайнери пред близо 20 хиляди души на първият ден от фестивала „ Hills of Rock 2022”, който ще продължи от 21 до 23 юли.

Феновете бяха в еуфория откакто най-сетне съумяха да се допрян до разтърсващото и взривоопасно показване. Кори Тейлър и компания за следващ път потвърдиха, че макар от 23 години са на професионалната метъл сцена, нищо не се е трансформирало и те са си все същите разбивачи, със същата сила и заряд.

Съкратеният сетлист също не можа да разочарова екзалтираната навалица, тъй като все пак чуха остарели класики като Wait and Bleed, Before I Forget, Spit It Out, People = Shit. Парчетата изключени от сетлиста, към който се придържат по време на европейското си турне са Snuff, Vermilion, Duality.

Страхотно показване с доста метъл въодушевление демонстрираха и бразилските траш фурии Nervosa. Четирите секси трашарки подпалиха, наредилите се под жаркото слънце почитатели.

Друго забавно наличие на феста бяха поляците Me and That Man. Техният necro blues, потвърждава единствено какъв брой креативност носят тези музиканти. Вокалистът Nergal, кой през днешния ден почитателите ще гледат с другата му тайфа Behemoth, даже предложения всички присъстващи в „ Тяхната дарк църква”.

Със сигурност, първият ден на феста ще се запомни с велико пого и размазващи банди.

През втория ден почитателите ще бъдат пометени от именитите MERCYFUL FATE, предвождани от King Diamond, BEHEMOTH, BURY TOMORROW, MAJESTICA, MARCO MENDOZA, BAILDSA и още дванайсет банди.

Може би единственото, за което се надяват почитателите като усъвършенстване е обвързвано с килотметричните опашки за влизане във фестивалната зона, които лишават часове и молят в обществените мрежи уредниците за по-добра организация откъм заплащания и по-лесен достъп до храна и питиета.













Снимки: Hills of Rock













Снимка: Me and that man facebook









Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР