След дълги преговори, най-сетне стикерите за Гражданска отговорност, които лепим

...
След дълги преговори, най-сетне стикерите за Гражданска отговорност, които лепим
Коментари Харесай

Стикерите за Гражданска отговорност на път да останат в историята

След дълги договаряния, най-накрая стикерите за " Гражданска отговорност ", които лепим по стъклата на колите си са на път да останат в историята. Народното събрание одобри на първо четене четири законопроекта за промени в Закона за придвижване по пътищата.

Те плануват спомагателни регулации за новите водачи, увеличени наказания и обвързване контролните органи да стопират на пътя и да връчват на водачите невръчени електронни фишове.

Парламентът одобри на първо четене и отпадане на стикера за гражданска отговорност и въвеждане на ограничаване за въвеждане на стикери с подзаконов акт, като по този начин на процедура се отстраняват стикерите от предното стъкло.

Промяната е по предложение на националният представител Божидар Божанов.
 Предстои ли отпадането на стикерите за
Предстои ли отпадането на стикерите за " Гражданска отговорност "?

Пътните служители на реда ще наблюдават по номера на колата имаме ли застаховка

Депутатът предлага и прекъсване и връчване на пътя на актове и фишове на водачи, които имат повече от 5 невръчени електронни фиша или наказателни постановления. Ще бъдат оповестени и отворени данни за рецидивисти - какъв брой водачи има с 5 или повече невръчени санкции, разпределени минимум по области.

Сред предложенията на депутата от ПП-ДБ е и споразумяване на правила за длъжностен електронен достъп до регистрите на Министерство на вътрешните работи от заинтригувани страни (държавни органи, снабдители на публични услуги, лица, осъществяващи обществени функции).
 Синият ваучър (най-сетне) остава в историята
Синият ваучър (най-сетне) остава в историята

За валидността на шофьорската брошура и за точките към този момент ще се следи онлайн
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР