След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително

...
След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително
Коментари Харесай

Миска, балерина, баба Дешка и борец срещу финансови измами в новата Ферма. Изненадите

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и извънредно атрактивни мъже и дами ще влязат във „ Фермата: Нишката на живота “. Всички те ще се върнат към корените си, ще основат богатства със личните си ръце и ще се опитат да се преборят за огромната премия от 100 000 лв. в предаването, което започва на 4 септември от 20 ч. по bTV.

В центъра на деветия сезон на най-българското риалити за първи път ще бъдат отборните борби, залагащи на екипния дух. Стопанствата ще се ръководят по напълно нови правила, а Арената ще прелива от страсти.
-->
Актуалното издание събира по-млади участници, в сравнение с предходните сезони и отваря нова страница в историята на предаването, вплитайки безконечните български обичаи в динамичността на модерния свят. В идващите месеци 12 дами и 10 мъже ще би трябвало да основат здрави влакна между тях, да развият значими умения и да се впуснат в конфликти както със себе си, по този начин и с съперниците си.

Във „ Фермата “ 9 състезателите ще бъдат разпределени в два тима и ще пазят мястото си в риалитито при радикално разнообразни условия, които ще изпитат волята им и ще ги трансформират вечно.

Сред тях са земеделци, свързани надълбоко с българската земя и природолюбители, които не могат да си показват живота в огромния, гръмък град. Наравно с тях компликациите на селския обичай ще преживеят хора на изкуството, измежду които артист, режисьор и балерина.

Предаването ще изправи пред провокации и представителите на модерните специалности - специалист в битката с финансовите измами и софтуерен инженер, а една от най-красивите носителки на купата Мис България ще смени короната с секира. Допълнителен нюанс измежду участниците ще внесе именитата Баба Дешка, фамозна от предходни сезони с пиперливия си език и ненадминатите си гозби.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР