След бруталния случай с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която

...
След бруталния случай с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която
Коментари Харесай

Какво се е случило с жената, за която Тити се похвали, че е подстригал насилствено?

След бруталния случай с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе пребита, нарязана с макетно ножче и остригана от Георги Николаев, обществото настръхна поради ненадейно самопризнание от баскетболният треньор Тити Папазов.

 

Припомняме, че в подкаста на артиста Тото той призна, че преди години е остригал принудително косата на тогавашната му другарка, защото избрала различен.

 

Междувременно стана ясно, че момичето е било и закопчано от Тити с белезници за парното, като околните му са го намерили по-късно в това положение.

Малко по-късно певицата Йоана Захариева - Йоко показа кое е въпросното момиче и какво се е случило с него. Тя написа, че това се е случило, до момента в който са били още ученички. Инцидентът дотам е травмирал момичето, че то повече не се появило на учебно заведение, никой не я е виждал, само че по-късно разбрали, че е емигрирала.

Подстриганата от Тити жена е имала доста бурна орис след случая, станал през 1995 година.

 

Гергана е заживяла с въпросния Суно, за който баскетболният треньор споделя в подкаста на Тото и поради който е станала чутовната нелепост.
Неговото име е Александър Грънчаров, оповестява БЛИЦ. През 90-те години той е бил извънредно богат.

Двамата с Гергана отпътуват за ЮАР, където живеят няколко години. След това жертвата на Тити пожелава да сбъдне детската си фантазия – да се пресели и да учи в обичаната си Австралия. Влюбеният Суно сбъдва желанието ѝ. За него не е никакъв проблем, тъй като парите не са никаква спънка в оня миг.

През 2000 година Гергана стъпва на Зеления континент. След това обаче нещо се случва в връзките ѝ с Александър Грънчаров. По това време се приказва, че той не е съумял да тръгне с нея поради възбрана да стъпва в Австралия. Впоследствие се разделят, а години по-късно Суно умира.

Гергана остава в страната на фантазиите си. В един миг се оказва без пари, тъй като Александър Грънчаров към този момент го няма. Започва сама да търси пътя към излизане от тежката обстановка и един ден го намира, просперирайки във компанията, където е стартирала работа.

Гергана намира в Австралия мъжа на живота си - американец. Двамата се влюбват и имат деца.

„ Инфото за нея сега е много нищожно. Така че, не може да подсигуряваме, че на 100 % всичко от казаното е правилно.

Но тя в действителност в този момент е в Австралия. Радва се на две или три деца, които е родила от мъжа си “, прецизират източници на БЛИЦ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР