След Бойко Борисов още един представител на ГЕРБ намекна, че

...
След Бойко Борисов още един представител на ГЕРБ намекна, че
Коментари Харесай

Още едно знаково лице от ГЕРБ агитира да се гласува за Ваня Григорова

След Бойко Борисов още един представител на ГЕРБ загатна, че може да гласоподава за подкрепената от пропутински, социалистически и комунистически партии Ваня Григорова за сметка на Васил Терзиев.

„ Борис Бонев, Лена Бориславова и огромна част от актива, коментаторите и анализаторите на Политическа партия - Демократична България са напът да ми покажат за кого би трябвало да гласоподавам в неделя. Със сигурност не бих подкрепил партии, които ненавиждат ГЕРБ “, написа острието Тома Биков във Facebook.

„ Остават още две варианти и още няколко дни за мислене. И да знаят нашите сътрудници от сглобката, че в случай че геополитическата ориентировка на страната зависеше от тяхната електорална поддръжка, просветеност и дарба да взимат решения, то България към този момент евентуално щеше да е отвън НАТО. Щеше да е отвън НАТО, не тъй като те нямат предпочитание да е там, а тъй като са най-лошата реклама на евроатлантическите полезности “, добави Биков.

Двете варианти, за които загатва той, отвън претендента на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев са Ваня Григорова и „ Не поддържам никого “. Тома Биков е роден в Бургас, само че сега е депутат от 24-и МИР София.

Припомняме, че в неделя в столицата балотажът за кмет ще е сред Терзиев и Григорова, откакто издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян се класира трети след първия тур, обирайки негативите от ръководството на Йорданка Фандъкова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР