След близо 31 месеца извън терена вратарят на Лудогорец и

...
След близо 31 месеца извън терена вратарят на Лудогорец и
Коментари Харесай

Владо Стоянов разкри кога можем да го видим на терена

След близо 31 месеца отвън терена вратарят на Лудогорец и някогашен национал Владо Стоянов разкри по кое време можем още веднъж да го забележим на терена. Този миг от ден на ден наближава, като даже е имало опция да играе за втория състав против Литекс през миналия кръг във Втора лига.

Той и спортно-техническото управление обаче са решили да поизчакат малко, с цел да е в оптимална кондиция, с цел да не се рискува ненужно вероятно обновяване на контузията му. Той се контузи на 21 март 2017 година на лагер с националния тим и от този момент е в лазарета, само че моментът на завръщането наближава.

"Добре се усещам чисто здравословно. Започнах тренировки, само че допълнителено ще се реши по кое време ще играя, ще го разгласи управлението ", показа Владо Стоянов в ефира на DIEMA SPORT и разяснява проблема в дълбочина.

"Готов съм постоянно да играя, само че не желая да избързваме. В последните 10-12 дни се усещам добре, даже се мислеше дали да не играя в Ловеч с втория тим. Толкова време съм чакал, дано не избързваме с 2-3 седмици ", съобщи Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР