След бърза реакция служителите на реда в Стамболийски задържаха извършители

...
След бърза реакция служителите на реда в Стамболийски задържаха извършители
Коментари Харесай

Жена и непълнолетен нападнаха ученичка в Стамболийски, задигнаха й раницата и парите

След бърза реакция чиновниците на реда в Стамболийски задържаха причинители на обир над малолетно момиче. Около 11 ч. в събота тийнейджърката потърсила помощ в полицията, откакто била нападната на улицата и принудително й била отнета раница с дребна парична сума, образователни пособия и други движимости. За броени минути следствието дало позитивен резултат и в полицейския арест били отведени 26-годишна жена и 15-годишно момче с престъпни прояви. Срещу двамата е формирано  досъдебно произвеждане.
Прочетете още
Междувременно пловдивчанин с богато престъпно досие се озова в ареста за следващо посягане. След интензивно следствие от чиновници на Второ районно са събрани доказателства, че предходната седмица 49-годишният мъж влезнал незаконно в жилищна постройка на бул. „ Копривщица “ и от междуетажна площадка отмъкнал велосипед на стойност към 5000 лв.. Откраднатото транспортно средство е открито и конфискувано.

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. С негово разпореждане мъжът е притеглен като обвинен и арестуван за 72 часа.

Кражба на електрическа енергия бе открита при инспекция в частен адрес в първомайското село Брягово. За непозволеното включване към електропреносната мрежа и основаните условия за ненапълно отчитане на потребения ток е обвинен притежателят на парцела. Работата по документиране на досъдебното произвеждане не престават чиновници от РУ-Първомай.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР