След Азия и Австралия, Европа и Америките също се сбогуваха

...
След Азия и Австралия, Европа и Америките също се сбогуваха
Коментари Харесай

Целият свят вече се сбогува с 2018-а и приветства новата 2019 година

След Азия и Австралия, Европа и Америките също се сбогуваха с 2018 година и приветстваха с фойерверки и празненства новата 2019 година.

Русия приветства 2019-та с фойерверки над Червения площад в Москва.

В Лондон повече от 100 000 души се събраха край река Темза. Британската столица посрещна 2019-та с най-голямото пиротехническо шоу в Европа. Кметът на Лондон Садик Кан посвети зарята на жителите на Европейския съюз, които живеят там.

В среднощ поданици и посетители на Париж се събраха на емблематичния бул. " Шанз-Елизе ". Там те следиха особено светлинно шоу при Триумфалната арка, по време на което бяха прожектирани имената на играчите от френския народен тим по футбол, който завоюва Световното състезание през 2018-а.

В Берлин стотици хиляди посрещнаха 2019-та на огромно тържество при Бранденбургската врата.

Силните ветрове и поройният дъжд, излял се над гръцката столица Атина, не попречиха на положителното въодушевление на празнуващите там. Жителите и гостите на града се любуваха на ефектна заря в небето над Акропола.

Стотици хиляди хора посрещнаха Нова година с фойерверки, музика и танци в Рио де Жанейро. Местни поданици и туристи се събраха на фамозния плаж " Копакабана ".

Сред последните огромни градове, посрещнали Новата година, е Ню Йорк. Там хиляди празнуващи се стекоха на пл. " Таймс Скуеър ", с цел да проследят спускането на кристалната топка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР