След 65 млн. години, от днес, 8 юни, динозаврите отново

...
След 65 млн. години, от днес, 8 юни, динозаврите отново
Коментари Харесай

Епичната галапремиера на „Джурасик свят: Господство“

След 65 млн. години, от през днешния ден, 8 юни, динозаврите още веднъж владеят Земята! Джурасик свят: Господство нахлува в киносалоните ибележи епичната кулминационна точка на франчайза, който по впечатляващ метод възкреси за нов живот величествените мезозойски създания и вечно промени историята на киното. Дългоочакваната мегапродукция сплотява две генерации, събирайки на екран героите на звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с тези на ветераните от Джурасик парк Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, и ще води феновете на впечатляващо и спиращо дъха премеждие, друго от всичко, което сме виждали от близо 30-годишната поредност досега.

Най-нетърпеливите почитатели, специфични посетители и родни звезди към този момент станаха очевидци на триумфалния завършек на ерата Джурасик на специфичната галапремиера на Джурасик свят: Господство , която се организира през вчерашния ден, 7 юни, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia. Атмосферата на събитието беше нажежена до краен лимит от вълнението и нетърпението на гостите, които имаха опция да се срещнат с няколко „ живи “ динозавъра, а преди началото на упования зрелищен край на кино лентата, се любуваха на тематичен кетъринг и питиета, както и на специфични дарове, обезпечени от Knoppers.

Освен редица невиждани до момента динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специфични резултати Джурасик свят: Господство предлага и в действителност вълнуваща и прочувствена история, част от която е и връзката сред Оуен и велоцираптора Блу – една от главните сюжетни линии на трилогията Джурасик свят. Поглед точно към тази специфична връзка ни предлага извънредно видео зад кадър, в което Крис Прат и режисьорът Колин Тревъроу преглеждат историята на двамата герои, които за човек и динозавър споделят изненадващо доста прилики.

Действието на Джурасик свят: Господство се развива четири години след разрушението на Исла Нублар в Джурасик парк: Рухналото кралство и динозаврите към този момент живеят – и ловуват – наедно с хората на всички места по света. Но допустимо ли е това взаимно битие или основаният баланс е прекомерно нежен? Изглежда, че Денят на Страшния съд настава и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще доминира – човешките същества или динозаврите?

Начело на Джурасик свят: Господство застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата досега – Джурасик свят. Тревъроу също по този начин е и сценарист, наедно с Емили Кармайкъл (Огненият пръстен: Революция). В функциите, с изключение на Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, влизат Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати и други  Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу.

Станете част от епичния свършек на ерата Джурасик с Джурасик свят: Господство  от през днешния ден, 8 юни, единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР