След 5 дни в кома издъхна синът на д-р Зорка

...
След 5 дни в кома издъхна синът на д-р Зорка
Коментари Харесай

Неописуема трагедия! Докторка от Бобов дол загуби втори син след ужасяващ инцидент!

След 5 дни в кома издъхна синът на доктор Зорка Тодорова от Бобов дол. 42-годишният Ясен Илиев беше настанен в болница с тежка мозъчна контузия, откакто към 20 часа на 14 декември беше блъснат от микробус на бензиностанция край Бобов дол, написа struma.bg.

Лекарите от частната болница в Дупница направиха всичко допустимо да го спасят, само че в събота сутринта той умрял.

„ Отиде си момчето ми. В петък вървях в полицията в Бобов дол да попитам кой е водачът, блъснал сина ми, само че ми споделиха да си вървя и не ми дадоха никаква информация.

Моля, в случай че някой е станал очевидец на ПТП-то, да ми се обади. Искам да схвана какви са били последните минути на сина ми. От полицията мълчат. Вече не вярвам на никого в този живот. Как ще пребивавам сега”, съобщи пред изданието майката на Ясен доктор Зорка Тодорова.

Пътният случай се случи на 14 декември, до момента в който доктор Тодорова е на работа в незабавния кабинет на общинската болница в Дупница. В деня, в който синът й умря, лекарката отново е била на работа в кабинета.

Д-р Зорка Тодорова е майка на 4 деца. Преди доста години изгубила един от синовете си, в този момент и втори. Преди няколко месеца умря и брачният партньор й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР