След 4 неуспешни брака и голяма доза жлъч към мъжете,

...
След 4 неуспешни брака и голяма доза жлъч към мъжете,
Коментари Харесай

Миглена Ангелова заживя под един покрив с гаджето

След 4 несполучливи брака и огромна доза ненавист към мъжете, скандалната Миглена Ангелова още веднъж се нави на фамилен живот, научи HotArena.

Преди няколко седмици, мадам „ Искрено и персонално ” е направила сериозна крачка в персоналните връзки и заживяла под един покрив гаджето си Кузман . Макар и да твърдеше на всички места, че към този момент не счита да се обвързва, Меги се предала пред любовта на Примджанов и след месеци мъдруване, отсякла: „ Идвам при теб ”. Зарадван, Кузман незабавно намерил уместно за двамата жилище, което не престават да подреждат само по усета на телевизионерката, писа „ Таблоид “.

Макар че е 9 години по-млад , предприемачът също е вдлъбнат по остроумната брюнетка и още на първата намира се зарекъл, че ще заживее с нея. Важното решение Миглена взела след доста мъдруване. „ Двамата ту решаваха да се разделят, ту за брак и най-сетне работата стана ”, разясниха събитието общите познати на влюбените гълъбчета. 

А че телевизионерката и предприемачът изживяват същински разказ, призна самата Меги още предишното лято, когато изясни, че е влюбена в мъж с букви К.П. „ Тежко влюбена съм. Това не е мотив за наслада. Защото когато обич е мощна, е опустошителна ”, изстреля сякаш скептичната дама. Всъщност тя ахнала още при първата среща с Кузман, който я омаял с просветеност и галантност. Примджанов въпреки всичко не е елементарен бизнесмен, а много просветен мъж – приключил е и стопанска система, и логика на психиката. Така двамата намерили общи тематики и общ език. 

 „ Не можем да я познаем. Миглена постоянно командари мъжете и подхвърляше остри шегички зад тила им. А в този момент сее единствено суперлативи за Кузман. Явно работата е сериозна ”, споделят приятелите й. Отгоре на всичкото, Ангелова даже влезнала в ролята на стопанка и постоянно готвела на обичания вкусни ястия, което не е в стила й. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР