След 20 часа гонка специалните полицейски сили издириха и задържаха

...
След 20 часа гонка специалните полицейски сили издириха и задържаха
Коментари Харесай

След 20 часа гонка: Командоси и жандармерия арестуваха въоръ...

След 20 часа гонка специфичните полицейски сили намериха и задържаха въоръжения с пушка 55-годишен Бейсим Реджеп Салим от Село сърница в община Минерални бани. Той е престъпно проявен и изключително рисков. Това заяви пред медиите шефът на ОДМВР-Хасково старши комисар Венцислав Кирчев. Криминалните прояви на 55-годишния търсен са за обири и предпазване на оръжие и муниции. Бейсим, който познава региона доста добре, бил догонен и закопчан с белезници на 30-40 км от родното си село.

Както към този момент писахми, в издирването се включиха над 150 служители на реда, жандармеристи и командоси от СОБТ. Районът бе блокиран. Сред облечените в маскировачни униформи маскирани антитерористи имаше и снайперисти. Към 15 часа в селото дойдоха още четири профилирани високопроходими коли на специфичните сили. От Гранична полиция бяха доставени и термокамери.



На мястото бе образуван спешен щаб, а от София със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков дойде Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. След 15.30 часа той ще даде изказване пред медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР