След 16 години, пет филма и предизвикалия въпросителни погледи розов

...
След 16 години, пет филма и предизвикалия въпросителни погледи розов
Коментари Харесай

Кой ще бъде следващият агент Джеймс Бонд

След 16 години, пет кино лентата и провокиралия въпросителни погледи розов смокинг, Даниел Крейг отстъпва паметната роля на сътрудник Джеймс Бонд. Но на кого?

Том Харди е едно от първите имена, което се спряга да влезе в обувките, пардон в смокинга на сътрудник 007. Харди към този момент се е утвърдил с мъжествените си функции във " Венъм ", " Дънкърк " и " Лудия Макс " и не е учудващо, че е любимец на букмейкърите. Единственият проблем е възрастта - Харди е на 44, а като се има поради, че Даниел Крейг изпълняваше ролята цели 15 години, на Том Харди ще му се наложи да играе до пенсия.

Възрастта е считана за спънка и пред избора на Идрис Елба, на 49, чиято звезда изгря със запаметяващото се осъществяване в сериала " Наркомрежа ". 

Сред по-младите кандидати са Реге Жан-Пейдж, чиято визия в смокинг беше оценена от някогашния сътрудник Пиърс Броснън, както и звездата от " Игра на тронове " Ричард Мадън, който има шотландска кръв като истинския Бонд - починалия сър Шон Конъри.

Хенри Кавил, прочут с ролята си на Супермен, беше едвам 20-годишен, когато Крейг беше определен за Бонд, само че в този момент може шансът да е на негова страна.

Отзивите за превъплъщението на Даниел Крейг бяха повече от възторжени, тъй че на наследника му ще е много мъчно да доближи високо вдигнатата летва. А решението е от изключителна значимост, поради облагите, които зависят от подбора на точния артист за ролята.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР