След 11-и инцидент с ухапване кучето на американския президент Джо

...
След 11-и инцидент с ухапване кучето на американския президент Джо
Коментари Харесай

Заради ухапвания: Изгониха кучето на Байдън от Белия дом

След 11-и случай с захапване кучето на американския президент Джо Байдън беше преместено от Белия дом. 2-годишният Командир е настанен в неназовано институция за четириноги. Командир е порода немска овчарка. То се трансформира във второто куче на Джо Байдън, което е изгонено от Белия дом. През 2021.г, малко след идването си на бул. Пенсилвания 1600, Мейджър също бива изместен поради проблематично държание.
Напускането на Командир идва, откакто той е взел участие в близо дузина произшествия, при които се е сбивал със чиновници на Сикрет сървис или с членове на личния състав на Белия дом, които работят тук или обезпечават сигурността в обширния комплекс. От офиса на първата дама Джил Байдън обявиха, че президентът и първата дама са работили с ветеринари и други лица, с цел да управляват агресивното държание на Командир.
Дарлийн Супервил, Асошиейтед прес

Според информацията Джо Байдън и брачната половинка му са надълбоко загрижени за сигурността на чиновниците на Белия дом и на тези, които ги пазят всеки ден.

„ Командир е подарък за рождения ден на президента от брат му Джеймс. Той е второто куче на Байдън, което е изпратено след случаи на захапване и друго нападателно държание. Когато през януари 2021 година семейство Байдън пристигнаха в Белия дом, те доведоха със себе си и Мейджър. Но в последна сметка Мейджър беше изпратен да живее при фамилни другари в Делауеър “, разяснява Супервил.

Така котката Уилоу остава единственият представител на домашните любимци на фамилията в Белия дом.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР