След 10 успешни сезона тази пролет зрителите ще видят финала

...
След 10 успешни сезона тази пролет зрителите ще видят финала
Коментари Харесай

Краят на една ера: Спират снимките на “Откраднат живот“

След 10 сполучливи сезона тази пролет феновете ще видят финала на сериалa с максимален брой епизоди в българския ефир.
ще приключи историята, докоснала милиони фенове с въздействащ сезон, нови герои и основни развръзки за някои от най-обичаните лекари.
 Алекс Сърчаджиева разкри своя загадка от детството Алекс Сърчаджиева разкри своя загадка от детството
Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която доскоро повече от три месеца загуби брачна половинка си Иван Ла...
Още в първите епизоди феновете ще видят доцент Мазов като шеф на „ Св. Анастасия “ и ще проследят развиването на връзките на младите двойки и провокациите, пред които ще бъдат изправени.
Финалният сезон ще показа и нова сюжетна линия с присъединяване на артиста Любо Нейков, който ще влезе в ролята на Димов – заместник-министър на опазването на здравето.
На напред във времето ще излязат ползите му към болничното заведение и връзките с неговата щерка – коремния хирург Габриела Димова, в която ще се превъплъти . Присъствието на обичаната актриса в сериала е повече от алегорично – точно тя открива първия епизод на „ Откраднат живот “ през 2016г. в ролята на младата лекар Кръстева, която се оказва съдбоносен участник в една история, траяла десетилетия.
“Радвам се, че се имам опция да се завърна още веднъж в „ Откраднат живот “. Екипът е построен от невероятни експерти, които вършат всичко с доста обич – евентуално това е тайната на триумфа на този сериал. Героинята ми е момиче, което има подозрение дали попада на това място поради длъжността и въздействието на татко й или поради личните й качества “, споделя в „ Здравей, България “ Алекс, която след 5 години още веднъж се завръща на сета на хитовия български сериал.
 Любо Нейков: Младите у нас не са потребни за себе си, да не приказваме за обществото Любо Нейков: Младите у нас не са потребни за себе си, да не приказваме за обществото
Любо Нейков е един от най-обичаните модерни български артисти. Комедийният сериал " Столичани допълнително " се трансформира в негова емблем...
В диалога актрисата добавя, че връзките, построени на снимачната площадка са не по-малко значими от тези на телевизионния екран, а преходът към финала е обвързван с усмивка и носталгия.
В продължение на 10 сезона „ Откраднат живот: Финалът “ се трансформира освен в пресечна точка на някои от най-популярните български артисти в лицето на Мария Каварджикова, Стоян Алексиев, Владо Пенев, Марта Вачкова, Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Йоана Буковска-Давидова, Димо Алексиев, Алек Алексиев, Ралица Паскалева, Дария Симеонова и други, само че и среща публиката с нови обещаващи имена, измежду които Наум Шопов, Неда Спасова, Филип Буков.
Социалните тематики в се трансформират в идея на продукция и артисти, които насочват вниманието към значимите тематики като предварителната защита, сурогатното майчинство, здравната система и други настоящи въпроси. Сериалът получава и оценката на лекарската колегия за достоверно и почтено показване на лекарската специалност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР