Славният футболист и треньор на Марин Бакалов изрази надежда, че

...
Славният футболист и треньор на Марин Бакалов изрази надежда, че
Коментари Харесай

Марин Бакалов: Надявам се добрите дни и времена пред Ботев да предстоят

Славният футболист и треньор на Марин Бакалов изрази вяра, че положителните дни пред отбора занапред предстоят.
" Това, което се случва досега - рестартът на градежа на стадиона, чакан нов притежател, нов треньор, селекция, са все хубави неща. Надявам се положителните дни и времена пред Ботев да предстоят, а и освен пред Ботев, а и за всички български клубове. Да дадем ново начало, подтик. Да се залага повече на българските млади играчи и непоклатимост в тимовете. Такава, каквато Ботев търсеше от много време ", пожела си Бакалов пред " Тема Спорт ".

" Ако има загуба за Ботев, то това несъмнено е отсъствието на. Дано всичко към интервенцията е минало сполучливо и в идващите 5-6 месеца да се възвърне изпълни и още веднъж да радва почитателите на Ботев и футбола у нас. Безспорният водач на Ботев и един от най-хубавите футболисти в България. Няма по какъв начин да не липсва, само че нека в новия треньорски щаб да съумеят да намерят положителни играчи, които да употребяват напролет ", добави легендата на " канарчетата ".
" Не зная дали новият треньор Валентич ще успее. Всеки е друг и има своите си способи и визии. Пожелавам му триумф ", приключи Марин Бакалов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР