Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка.

...
Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка.
Коментари Харесай

Славия си връща Ради Кирилов

Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка. Става въпрос за крилото Радослав Кирилов, написа " Тема спорт ". Ръководството на белите към този момент се е схванало с ФК ЦСКА 1948. Футболистът не попада повече в проектите на отбора, домакинстващ в Бистрица, и отново ще заиграе в Славия. Именно от белите той мина във ФК ЦСКА 1948 през юли 2022 година. За това време той записа 40 мача, само че вкара единствено 2 гола. Често бе запаса, като изигра и 1 дуел за дубъла.

Белите са потърсили играча, който се е съгласил отново да се озове в " Овча купел ".

Тимът, воден от Златомир Загорчич, стартира подготовка за пролетния дял на 10 януари (сряда) в 15:00 часа.

Чистката във ФК ЦСКА 1948 пък не стопира. Вчера клубът разгласи публично, че завършва връзките си с левия халфбек Мики Орачев. Той става 12-ият футболист, на който бе показана вратата. " Всички в клуба пожелаваме на Орачев здраве, благополучие и доста триумфи в бъдеще и му благодарим за всеотдайната работа и позитивната му сила! ", написаха от ФК ЦСКА 1948. Той изигра единствено 6 мача през есента. Очаква се Мики да се завърне оттова, откъдето пристигна в Бистрица - Локомотив София.

ФК ЦСКА 1948 приключи есенния дял на акцията с победа - 1:0 над Арда, а незабавно по-късно се включи в благородната акция " Подкрепа за българските капитани ". Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха арестувани дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година. Халфовете на алените Емил Ценов и Ивайло Чочев изпратиха позитивна сила към Чанев и Веселинов, пожелавайки им скоро да са при фамилиите си.
 Ботев (Пловдив) договаря с ФК ЦСКА 1948 за Никола Илиев
Ботев (Пловдив) договаря с ФК ЦСКА 1948 за Никола Илиев

Илиев не съумя да се наложи в Бистрица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР