Славия приема днес ЦСКА в мач от втория кръг на

...
Славия приема днес ЦСКА в мач от втория кръг на
Коментари Харесай

Славия се цели за място в плейофите, но на пътя е ЦСКА

Славия приема през днешния ден ЦСКА в мач от втория кръг на националния шампионат по хокей на лед. Домакините се борят за място в плейофите, а ЦСКА – да догони водача в класирането НСА. Мачът е от 19:30 часа на пързалката на Славия.

„ Разполагаме с цялостен тим за мача с ЦСКА, всички ще играят. Този сезон първи мач за нас ще изиграе бранителят Теодор Кренянов, в тима се завръща и Радованов, който отсъства два мача. Също като в мача против НСА излизаме с въодушевление да стане хубава среща, ще създадем всичко, което е по силите ни и ще забележим какво ще стане. Важното е да играем прекрасен и прелестен за гледане хокей “, съобщи президентът на Славия Мартин Миланов.

„ Ще изпробваме нови и разнообразни разновидности на игра, има какво да подобряваме в представянето ни – както в отбрана, по този начин и в нахлуване. Отново ще променим позициите, на които играят част от нашите хокеисти. Планът е да стартираме мача с титулярния ни вратар Стойнов, а в случай че развоят на срещата разреши желая да употребявам и вторият ни вратар Николов, защото и той би трябвало да натрупа минути на леда. Но зависи по какъв начин ще тръгне мачът “, добави треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

Репортаж от срещата Славия – НСА може да гледате в предаването „ Айсинг”, което се излъчва в неделя в 10:00 часа по B1B Box.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР