Славия приема днес Локомотив Пловдив в един от най-интересните мачове

...
Славия приема днес Локомотив Пловдив в един от най-интересните мачове
Коментари Харесай

Славия и Локомотив Пловдив в директен сблъсък за Топ 6

Славия приема през днешния ден Локомотив Пловдив в един от най-интересните мачове от предпоследния кръг на постоянния сезон на efbet Лига. Двубоят е от 20:00 часа на стадион " Александър Шаламанов " и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим най-важното от срещата. 

Двата тима се изправят един против различен в пряк конфликт за място в Топ 6. Към момента на тази позиция са " смърфовете " които имат 46 точки, за " белите " - една по-малко. В последния кръг от постоянния сезон Локо приема Левски, а " белите " гостуват на ЦСКА 1948. 

Наставникът на домакините Златомир Загорчич още веднъж няма да може да разчита на контузените Иван Минчев и Дарко Тасевски. Добрата вест за сърбина е, че в групата за мача ще влезе Тони Тасев. Крилото вкара един от головете за успеха над Септември София в последния кръг с 2:1, само че получи аркада. 

Треньорът на " смърфовете " Александър Томаш до последно няма да знае дали ще може да разчита на един от най-хубавите си футболисти напролет - Джовани. Бразилецът е с травма от триумфа с 3:1 над Спартак Варна, когато вкара дузпа. Той не е упражнявал и за присъединяване му довечера ще се преценя в последния миг. Със сигурност навън от сметките са Петър Витанов и Милош Петрович, които са с контузии. С по 8 жълти картона са Пиер Зебли и Йосип Томашевич, като двамата би трябвало да бъдат доста деликатни в дуела през днешния ден, тъй като при идващ ще бъдат осъдени за два мача. 

Главен арбитър на мача е Иво Андреев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР