Славия победи Етър с 1:0 на ст. Александър Шаламанов и

...
Славия победи Етър с 1:0 на ст. Александър Шаламанов и
Коментари Харесай

Славия не сбърка срещу Етър и го закотви на дъното

Славия победи Етър с 1:0 на ст. " Александър Шаламанов " и го закотви на дъното в Първа лига.


С тази победа отборът на Златомир Загорчич завоюва една позиция в класирането и е на 13-то място с актив от 14 точки. Етър остана с осем пункта на последното място и бързо би трябвало да стартира да натрупа точки, в случай че желае да оцелее.

Единственото попадение падна в 16-ата минута. Виктор Генев бе фаулиран от Георги Александров в пеналта на болярите и домакините получиха дузпа. Тони Тасев не сбърка от бялата точка за 1:0.

В 24-ата минута Емил Стоев лиши топката и комбинира с Галин Иванов, чийто удар срещна напречната греда. Малко по-късно Ерол Дост пропусна различен късмет за втори гол за “белите ”. В края на първата част Етър направи сериозен пропуск, като Усама Алу не съумя да вкара от добра позиция и по този начин Славия се прибра на отмора с гол задатък.

След почивката Славия държеше самодейността. Кристиян Стоянов и Емил Стоев пропуснаха обстановки за втори гол, с който интригата да бъде убита.

Гостите от Велико Търново по този начин и не съумяха да затруднят отбраната на противника и си потеглиха победени от столицата. В идващия кръг Етър има тежко домакинство на Лудогорец и ще им е мъчно да избегнат трета поредна турнирна загуба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР